Andra dagen pa jobbet !

Andra dagen idag, har inte fatt nagot ordentligt och gora an, men det kommer hoppas jag...
Runt 25 grader utomhus, det ar najs !

Igar var vi i alla fall till Clemson, ett litet universitet med ca 18 000 studenter, men deras amerikanska fotbollsarena som aven kallas Death Valley var enorm.  Den har en kapacitet pa 82 000 pers, samtidigt som dom aven snittar over 75 000 per match !  GO CLEMSON TIGERS !

Vi siktar pa att ga pa en sadan match sa snart som mojligt !



Death Valley !


Over / Magnus


Forsta dagen !

Jaha, detta ar forsta dagen po jobbet. Falket ar mycket trevliga, tummen upp for det !
Har precis kommit tillbaka fran lunch pa ett BBQ-stalle, det var helt OK.
Efter lunch so tog jag mig en munk som dom alltid har her i kontoret, den va naaaajs.

Maste andra om lite har pa grund av olika saker & ting !
Saaaa, ett stycke har nu klippts bort...




Jaha, nu till annat !
Ska beratta lite om min natt...


Jag och lille Marcus bestamde att vi skull ata frukost kl 07:00 for vi var tvugna att aka kl 07:30, sa jag tog min mobil och stallde alarmet po 06:30.
Pa morgonen ringer klockan, och dumt nog sa stanger jag av alarmet och somnar om. Vaknar lite senare upp och ser att klockan ar 07:10...
-"Jaavlar, ska hinna duscha, stryka skjortan (forsta dagen), ata, kla mig, borsta tander... osv", var mina tankar som gick i huvudet da.

Jag tog mig en snabbdusch, strok skjortan & tog po mig alla klader, allt detta pa ca 5min. Jag oppnade dorren for att skynda mig och ata frukost. Som tur ar sa kom jag po att jag var tvungen att ha med mig mitt armbandsur... dar tiden visades: 01:15 ?!
Jag fattade ingenting, sa jag tog upp mobilen och ser att dar stod tiden pa 07:15.
Jag hade alltsa inte stallt om klockan pa mobilen. Jag ville doda mig sjalv... det gjorde jag dock inte. Svor en ramsa och gick till sangs igen. Relativt odramatiskt slut, somnade om pa kanske 2 minuter.
Kanner mig lite som min kara van Ove "hur schnygg ar jag da" Viklund...

Happ, allt for denna gang.
Over / Magnus


Hittade en lapp i min vaska i morse. Hur underbar ar inte du ? :)


The Tripp

I'm back but this time in the US. Idag var vår första dag in land of opportunity och den slutade riktigt bra. Dagen började med att vi låg och sola vid polen el iaf jag, vampyr Magnus satt under ett parasol för han gillar inte solen. Det var iaf 25 - 27 grader så de var inge synd om oss. Vid tolv hämtade chefen för Valenhight fabriken oss för lunch. Vi käkade på största kinabufen jag någonsin sätt, de hade t.o.m sushi, jag undrar när det blev kinesiskt. Hur som helst var det väldigt gott. Efter lunchen hämtade vi vår bil, en silvrig Chrysler Pasifica, helt okej med vi hade hellre tagit Crysler 300C som stod bredvid. Äntligen kunde man göra något, utan bil kommer man ingen vart i det här landet. Vi hade fått tips från chefen att det fanns ett stort shopping centrum 45 min bort så vi stack dit. As soft ställe fanns hur mycke affärer som helst allt från Ralph Lauren, Hillfiger, American Eagle Holister, Abercrombie, CK, you name it. Och alla affärer hade riktigt bra priser. Det slutade med att vi fastnade 1.5 h inne på Ralph Lauren och hittade riktigt schyssta kläder. Efter shoppingen avrunda vi dagen med o käka en väl förtjänt Burito på Taco Bell. Nu är det dags att sova så vi är pigga för vår första jobbdag imorgon. Fast innan blir det såklart lite 2 1/2 men först ;). Adios amigos
 
Oss framför Volvolimousinen på Arlanda

Vår as fräscha bil

Inköpet av kläder på Ralph, fattas Magnus gröna rugbytröja

TACO BELL

Såja...

Ja, då sitter man hotellrummet. Har precis ätit en frukost, som man kan göra fruktansvärt onyttig om man vill, t.ex. med hjälp av munkar, kanderade munkar, amerikanska pannkakor, färdigsockrad gröt, chokladmjölk & marshmallows... osv. En gång såg jag ett äpple!!
Jag åt i alla fall pannkakor & gröt. Det nyttigaste valet...

Hotellet är mer än jag vågade hoppas på, som jag skrev innan så har vi egna rum, stora rum, med trådlöst internet. Pool har vi också, dock inte i rummen...

Jaha, nu har man förflyttat sig lite, sitter här vi poolen med lilla Marcus istället. Ca 25 grader, fiiint !

Resan igår gick bra, Marcus blev lite dissad när han fråga vad han skulle visa upp vid passkontrollen, då passkontrollanten frågade "ja... vad brukar man visa upp vid en passkontroll?". Jag & flertal i kön började fnissa...
På planet tittade vi på film, olika serier, spelade lite schack. Det va kul :)

Snart så kommer en snubbe hit vid namn Mike Connor. Han ska ta med oss på lunch & sedan så ska vi få våran bil. Vi slänger väl upp en bild på bilen lite senare!


Tydligen så har Hedde & lille krullo det också jävligt bra. Det är bra.

Jag pratade med min fru idag... saknar henne. Det ska gudarna veta.

Jag hälsar till alla andra som är ute i världen och far! HEJ




 

ÖVER / Magnus



Framme !

Nu är jag och lille Marcus äntligen framme... Vi sitter här på hotellrummet & kollar TV. Riktigt najs är det då vi har egna rum.
Skriver mer om allt imårn, har internet i rummet, vilket är riktigt fint :)

aja, trött som fan. Sooooooova & äta kyckligvingar på KFC nu!

Över / Magnus

Dra åt helvete...

Fy fan, vad jag är nerövs. Sådan sjuk panik... I natt halv 5 kommer limousinen och hämtar upp mig & lille Marcus.
Om jag inte berättat det så ska vi praktisera på Coromant i fyra veckor. Därefter tar vi oss till New York på en ledig vecka & lever livet !
I alla fall... om ni läst min käre vän Heddes blogg så står där att jag är lite jobbigare än vanligt. Det stämmer gott & väl folket ! Dock så är det något man faktiskt får vara när man ska vara borta i 5 veckor, fråga bara på Fragbite. Men jag klänger på Hedde för jag kommer sakna honom :)


Ska packa som fan nu, har inte ens börjat. Sen så kommer min underbara Karolina hit. En person jag kommer att sakna så mycket att det kommer göra ont...


04:30 it is... 09:10 går flyget !
Kommer nog bli jävligt roligt, men fem veckor är en lång tid.

BTW, grattis Emma 19 år, och Sara 19 år ! :) Min kära vänner, som jag också kommer sakna. På tal om ingenting så tycker jag det är synd att dom inte har lika cool hund som mig.

Alla pojkar på klubben... lycka till med tävlandet idag ! Krossa alla SFGskojare !


I'm a ninja...




Över / Magnus


Gästbloggaren Knatte !

Detta är ett inlägg skrivet i hyllningens tecken.


Hyllas de som hyllas bör
har alltid varit mitt motto och idag känner jag att inga förtjänar hyllningar bättre än Sandvikens motsvarighet på Jarmo & Musse, Piff & Puff eller Batman & Robin. Som ni säkert förstår pratar jag så klart om allas våra MM:s, nämligen Magnus och Markus!

 Jag mins första gången jag träffade dessa två herrar. Magnus var så där härligt jävla dryg som bara han kan vara, efter 5 minuter ville jag inget hellre än att stoppa ner plattången i halsen på honom. Markus var som vanligt själva sinnebilden av en äkta stockholmare. Man säger ju ofta att tiden går fort och jag håller helt och fullt med. Magnus har nu skaffat fru, hund och nästan lika mycket skägg som jag. Markus, ja han är fortfarande sinnebilden av en äkta stockholmare..

 Eftersom jag redan gjort en sån här resa tänkte jag passa på att ge er nybörjare några enkla men ack så nyttiga och vägledande tips, tagna från min egen erfarenhet.

 

1 Akta er noga för ”Happy-hours”, dessa kan ställa till det något enormt. Fråga bara Johan ”Hoj” Svensson

 

2 Akta er för män utklädda till kvinnor, dessa kan ställa till det något enormt. Fråga bara Johan ”Hoj” Svensson

 

3 Akta er för kvinnor gifta med betydligt större,starkare och våldsammare män än er själva, dessa kan ställa till det något enormt. Fråga bara Johan ”Hoj” Svensson

 

Följer ni bara dessa enkla men ack så välskrivna regler kommer ni klara er galant.

 

Utöver detta skulle jag vilja påpeka hur Magnus för några månader sedan var otroligt kaxig inför denna resa. ”Jag kommer inte sakna familjen det minsta” sa den testosteronstinna mannen med stor självsäkerhet. Idag är Magnus ungefär lika kaxig som en mask på fisksafari!

 

Nåväl nu börjar motivationen tryta och jag känner att det är dags att avrunda, slutligen ett litet tips till den gode och mycket vältalige Meerkus. För varje gång du säger följande ord (citat av Axl Rose) till en neger längre än 2.20 lovar jag att du får en dollar!

 

Get in the ring motherfucker
And I'll kick your bitchy little ass
Punk

 

Adios Amigos!

 
JE




Grabbarna grus !

 





 
Vi tackar vår käre gästbloggare & vän Knatte !
Och jag kan lova, han kommer tillbaka...

Över / Magnus



 


Nej men !

Mitt under packningen så hör en liten, liten, liten, liten, liten pojke av sig och vill signa ett gästinlägg! Vanligtvis brukar vi inte göra på detta sätt... men denna grabb är en bra grabb. Inte bäst, men bra. Vid närmare eftertanke så är vi nog lika bra :)
Hans namn är Jonathan "Knatte" Eriksson. En kille jag i alla fall jag att kommer sakna !

Jaa, som ni vet... När man väntar på något gott, så väntar man aldrig för länge.

Håll ut, han kan vara jääääävligt fyndig ibland. Han är rätt bra på mycket... men bäst av allt är han på att blogga. en "hipp" kille liksom!



Knatte (till vänster), dricker lättöl, det kanske inte syns, men han håller i en 2.5%... cool_kille p12.




Nu ska Magnus fortsätta med packningen!
Över


2.5 dagar kvar...

Precis som rubriken lyder så är det bara lite mer än 2 dagar kvar.
Blir väl att sätta igång med packningen imårn... Fy fan.
Paniken börjar krypa sig på nu, har inte riktigt fattat att jag ska vara borta helt själv i 5 veckor.
Men det blir najs med bla. hotell & bil !

Ska försöka åka till North Carolina eller Atlanta för att se på lite NHL, vore riktigt ballt !

aja, nu har Bronx ont igen, avrundar här.



Kommer ju sakna min fru...



NHL.. Läckert !!



ÖVER / Magnus


Our US homies

Marcus här för att lägga in sitt första blogginlägg ever :), el nästan iaf. Sitter och kollar 2 1/2 men som alla vet är bästa komedi serien någonsin. Ville bara visa för er som läser vilka intresseanta människor vi kan råka stöta på där borta i USA; som den kloke föredetta presidenten eller Miss South Carolina. Skratta på, underbara videor. Allt från mig för den här gången.



Hej Hedde

Jaah, som jag kanske inte berättat så anländer jag och lille Marcus till South Carolina på söndagen. Samma dag så kommer vi checka in på vårat hotell som vi ska bo på under de fyra praktikveckorna. Senare på kvällen så ska en anställd ta oss runt på en liten tur i staden samtidigt som vi ska hämta vår bil... en fucking FORD GT !!! Amerikansk bil, självklart. Men det duger :) Alltså, vi ska få ha en egen bil där borta ! sweeeeet :)


Över ! / Magnus



YES

Snart lunch ska bara jobba lite matte D först.

4 dagar kvar, uscha...
Tagga

 

Idag blev Anteh sur, för att vi kallar honom Anthonio Sanchez. hea, det tycker vi är roligt, i alla fall jag och Hedde. Bronx har ont i sin bronx, inte bra men inte bäst.



Anteh, han är bara glad när han inte är sur...

Yes / Magnus


Första riktiga inlägget...

Jag och lille Marcus ska åka till Södra Karolinien (läs South Carolina) nu på lödrag. Flyget lyfter från Arlanda, förhoppningsvis både med mig och lille Marcus på våra säten ca 09:10 på lördag morgon.

Fyra veckor ska vi tillbringa i Södra Karolinien, sedan drar vi vidare till det stora äpplet i en hel vecka för att helt enkelt... leva livet !  

Jag kommer sakna min fru, min hund, min pissemiss, min familj, min kompis, min andra kompis & allt annat som hör det jordiska till.

                               

Min vovve
Tempe som jagar björn. Visst é han soet ? *ler*


Hej då ! / Magnus


Hej !

Fetaste bloggen, svär.


RSS 2.0